Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Nederlands
English

Corona

Ons kantoor blijft voorlopig gesloten voor publiek door de verspreiding van het corona-virus. Dat betekent dat u helaas niet bij ons kunt binnenlopen. U kunt ons telefonisch wel bereiken. Afspraken die al staan gepland, proberen we in overleg telefonisch te houden of te verplaatsen.

We sluiten ons kantoor voor uw en onze gezondheid. We willen hiermee helpen om de verspreiding van het coronavirus onder controle te houden. We blijven telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur via (0529) 43 88 66. U kunt ons ook een e-mail sturen via infovechthorstnl.

We blijven gewoon bereikbaar
Wilt u een reparatie aanvragen? Dan kunt u dat net als altijd doen tussen 8.30 en 10.00 uur. 
Buiten onze openingstijden belt u met Bloemen Bouw via (06) 10 95 94 34. We vragen u van tevoren of u of andere bewoners griep- of verkoudheidsverschijnselen hebben. We vragen u dan extra voorzichtig te zijn om de kans op besmetting zoveel mogelijk te beperken.

Het kan langer duren voor we u kunnen helpen met een reparatie
Wij gaan ervan uit dat u hier begrip voor heeft.

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis
Onze medewerkers klantencontact werken voorlopig op kantoor. Zij handelen de dagelijkse huurzaken af. Andere medewerkers werken zoveel mogelijk thuis. Samen zetten we ons net als altijd in voor een goede dienstverlening aan u. Telefonisch proberen we iedereen zo snel mogelijk te woord te staan. Het kan zijn dat u iets langer moet wachten als u belt. We hopen dat u daar begrip voor heeft.

We zoeken oplossingen op maat
Het is een bijzondere tijd, die bijzondere maatregelen vraagt. Dat geldt voor mensen wereldwijd en zeker ook voor onze Nederlandse samenleving. Wij zijn daar als VechtHorst onderdeel van. Dat betekent dat we ook in deze crisistijd zoveel mogelijk rekening houden met de persoonlijke situatie van onze klanten. Krijgt u financiële problemen waardoor een huurachterstand dreigt? Of heeft u andere vragen over uw situatie naar aanleiding van de coronacrisis? Bel ons dan gerust. We proberen – net als altijd – samen met u een oplossing te vinden.