Ik wil huren: Aanbiedingsgesprek

Aanbiedingsgesprek

Aanbiedingsgesprek

Als u in aanmerking komt voor een woning, nodigen we u uit voor een aanbiedingsgesprek. We vragen u om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar dit gesprek. We maken daar geen kopie van.

Ook vragen we u om een aantal documenten aan te leveren tijdens het gesprek. Zonder deze documenten kunnen we de woning niet aan u toewijzen. Het gaat om:

1. een inkomensverklaring van de Belastingdienst;

Deze verklaring kunt u opvragen bij de Belastingdienst.Als u een DigiD heeft, kunt u deze verklaring zelf printen. Ga daarvoor naar de website van de Belastingdienst

2. een uittreksel uit de Basisregistratie Personen. Het uittreksel mag maximaal drie maanden oud zijn. Huurt u op dit moment een woning van VechtHorst? Dan hoeft u geen uittreksel in te leveren.

Dit uittreksel kunt u opvragen bij de gemeente waar u woont. Als u een DigiD heeft, kunt u dit uittreksel zelf printen. Ga daarvoor naar de website van Mijn overheid.

3. een verhuurdersverklaring;

Deze verklaring hoeft u alleen aan te leveren als u nu een woning huurt van een andere verhuurder dan VechtHorst. U kunt de verklaring hier downloaden om te printen. Deze verklaring moet u laten invullen door uw verhuurder.

 

 

VechtHorst op Twitter

Volg ons op Twitter, twitter.com/VechtHorstNL