Ik ben huurder: Renovatie en onderhoud

Renovatie en onderhoud

De woning waarin u woont, moet worden onderhouden. Voor dat onderhoud zijn huurder en verhuurder samen verantwoordelijk. Niet altijd is even duidelijk wie nu wat moet doen.  Daarom heeft VechtHorst een brochure samengesteld waarin duidelijk staat vermeld welk onderhoud voor rekening van de huurder is en welk onderhoud voor rekening komt van VechtHorst. In de brochure wordt gesproken over verhuurdersonderhoud, huurdersonderhoud en serviceonderhoud.

Wilt u informatie over waar u terecht kunt in geval van glasschade, verstopte afvoeren, tuinonderhoud of het vervangen van onderdelen? Of wilt u weten hoe u een reparatieverzoek kun melden? Lees dan de brochure 'Zorgeloos Wonen'. Hierin leggen wij u graag uit wie er wanneer verantwoordelijk is voor het onderhoud van uw woning.

Als woonstichting hebben wij natuurlijk ook oog voor de bestaande woningen. Deze worden regelmatig onder de loep genomen om te zien welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Elk jaar maken we een overzicht van projecten per complex. Dat overzicht is algemeen, er kunnen uiteraard verschillen per woningen zijn. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.  

VechtHorst op Twitter

Volg ons op Twitter, twitter.com/VechtHorstNL