Te huur: 25 nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen

Vanaf 18 maart bieden we in drie weken tijd 25 nieuw te bouwen huurwoningen in Nieuwleusen aan, in de wijk Westerbouwlanden. Het gaat om 25 kleine eengezinswoningen waarvan de bouw inmiddels is gestart. De woningen worden aangeboden via De Dalfser Marskramer en via onze website.

Kan ik op alle woningen reageren?
Ja, u kunt elke week op alle woningen in ons aanbod reageren.

Ik heb liever een woning die later wordt aangeboden. Is het verstandig om hier op te wachten?
Nee. Als u in aanmerking wilt komen voor een nieuwbouwwoning, dan raden we u aan om vanaf het eerste moment zo veel als mogelijk te reageren. De kans bestaat namelijk dat u bij de laatste aanbieding niet geselecteerd wordt. Als u elke week reageert, dan maakt u meer kans.

Is er een bedenktijd voordat ik mijn woning definitief accepteer?
Ja. Als u de woning definitief krijgt toegewezen, dan heeft u drie dagen bedenktijd.

Mag ik de woning weigeren als ik deze toegewezen krijg?
Ja, u mag de woning weigeren als u deze krijgt toegewezen. U mag maximaal twee keer per kalenderjaar een woning weigeren. Weigert u een derde keer een woning? Dan brengen we een half jaar op uw inschrijfduur in mindering. U kunt in dat jaar ook niet meer reageren.

Ik heb de woning geaccepteerd, maar vanwege onvoorziene omstandigheden moet ik voor de sleuteloverdracht van de woning afzien. Kan dat?
Ja, dat kan. Er zijn wel kosten aan verbonden. Weigert u de woning ná het tekenen van de huurovereenkomst, maar vóór het in ontvangst nemen van de sleutel? Dan bent u ons een maand huur verschuldigd. Weigert u de woning voor ondertekening van de overeenkomst, maar hebben we die al opgemaakt en naar u opgestuurd? Dan bent u ons ook een maand huur verschuldigd.

Ik heb gekozen voor een uitbreiding van de keuken en ik wil toch van de woning afzien. Hoe gaat dit?
U kunt nog wel van de woning afzien, maar de extra kosten die u moest betalen voor het uitbreiden van de keuken krijgt u helaas niet terug. Daarnaast heeft u een maand opzegtermijn als het huurcontract is opgemaakt.VechtHorst op Twitter

Volg ons op Twitter, twitter.com/VechtHorstNL