Kom 12 oktober langs op de dag van het huren!

12 oktober is de Dag van het Huren. Woningcorporaties in heel Nederland organiseren op de Dag van het Huren activiteiten. Dit jaar doet VechtHorst ook mee. U bent tussen 10.00 uur en 12.00 uur van harte welkom op ons kantoor aan de Raiffeisenstraat 2. Een mooie gelegenheid om eens binnen te kijken in ons verbouwde kantoor, onze nieuwe bus te bewonderen of om een kletspraatje te maken met onze collega’s. We vertellen u graag over onze plannen en we laten u zien hoe we in de gemeente Staphorst en in de gemeente Dalfsen werken aan duurzame, betaalbare en beschikbare woningen.

Kom je een huis voor insecten maken?
Er is steeds minder plaats voor dieren in onze tuinen. We maken onze tuinen vaak zo netjes dat insecten er niet meer kunnen wonen. Met een insectenhotel kunnen insecten weer in de tuin leven. Bijen, lieveheersbeestjes en wespen krijgen weer een huis in je tuin. Wil jij de insecten een handje helpen? Kom dan op 12 oktober tussen 10.00 uur en 12.00 uur een insectenhotel bij ons maken!


Voor de ouders: kinderen kunnen deze workshop alleen volgen onder begeleiding van een volwassene. Materialen en gereedschappen zijn aanwezig. Vrijwilligers van Landschap Overijssel staan klaar om te helpen. Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. Vol=vol en opgave is verplicht. Opgeven kan via het e-mailadres secretariaat@vechthorst.nl. Geef bij de opgave door: het adres, de namen en de leeftijd van de kinderen.

Klik hier voor deze uitnodiging in pdf-formaat
 VechtHorst op Twitter

Volg ons op Twitter, twitter.com/VechtHorstNL