Vacature: medewerker klantencontact gezocht

Vanwege het vertrek van een collega zijn we op zoek naar een

medewerker klantencontact
(32 uur per week)


Als medewerker klantencontact werk je met zeven collega’s op de afdeling Wonen. Samen met je collega’s ben je ons visitekaartje. Dat betekent onder meer dat je onze klanten professioneel en klantgericht helpt. Je werkzaamheden staan in het teken van het verhuren van woningen en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan huurincasso, overlast en persoonlijke huurderskwesties. Je hebt nauw contact met de woonconsulent als de vraagstukken complexer worden.

Wat vragen we van jou?
- Je denkt actief mee over het verbeteren van de dienstverlening en bent een teamspeler.
- Je stuurt de klantverwachting en bent duidelijk en meedenkend tegelijk.
- Je werkt efficiënt en zorgvuldig.
- Je bent proactief als het gaat om vragen naar feedback, zowel intern als extern, over de geleverde dienst en de procesgang. Je bent stressbestendig en oplossingsgericht.
- Je kunt omgaan met weerstand en hebt ervaring in de dienstverlenende sector.
- Je hebt een gerichte afgeronde MBO-opleiding.

Wat bieden we jou?
We bieden een zeer afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief. Het gaat om een tijdelijk contract dat na één jaar bij goed functioneren kan worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is maximaal € 3.436,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal G, CAO Woondiensten).

Ben jij wie we zoeken?
Stuur je sollicitatie, voorzien van duidelijke motivatie en CV, vóór 17 november 2019 naar sollicitatie@vechthorst.nl.

De sollicitatieprocedure bestaat uit drie gespreksronden. De eerste gesprekken zijn gepland op 25 november, de tweede ronde op 2 december en het arbeidsvoorwaardengesprek op
9 december.

Over Woonstichting VechtHorst
We zijn een ondernemende woningcorporatie, die mensen in de gemeente Dalfsen en Staphorst in voldoende, kwalitatief goede en betaalbare woningen voorziet. We zijn slagvaardig en financieel gezond en hebben 2.500 verhuureenheden.

In onze compacte organisatie werken twintig medewerkers, verdeeld over de afdelingen Wonen, Vastgoed en Finance en Control. Onze omvang brengt een veelzijdige werkomgeving met ruime verantwoordelijkheid met zich mee.

We werken vanuit ons ondernemingsplan ‘Ondernemend in de kern’ nauw samen met belanghebbenden. En we anticiperen optimaal op veranderingen in de volkshuisvesting en de maatschappij. Het ondernemingsplan geeft ook sturing aan concrete doelen, zoals de duurzaamheidsambitie, het toevoegen van 500 woningen aan ons bezit tot 2030 en onze dienstverlening. Je kunt ons ondernemingsplan hier lezen. 

Vragen?
Heb je vragen? Stuur ze dan naar sollicitatie@vechthorst.nl.VechtHorst op Twitter

Volg ons op Twitter, twitter.com/VechtHorstNL