Glasvezel ook voor huurders

De campagne van Glasvezel buitenaf zal u vast niet zijn ontgaan. Het glasvezelbedrijf wil graag in uw omgeving glasvezel aanleggen. Als 35 procent van de inwoners vóór 2 december 2019 een glasvezelabonnement heeft afgesloten, dan komt het netwerk er. Wij vinden snel en betrouwbaar internet belangrijk voor een goede leefbaarheid voor onze huurders.

Onze klanten kunnen meedoen
Wilt u glasvezel in uw huurwoning aan laten leggen? Dan is het goed om te weten dat u hiervoor geen toestemming van ons nodig heeft. We verlenen onze medewerking voor de aanleg van de aansluiting in uw woning.

Voordelen glasvezel
Glasvezel heeft voor u wel voordelen. Met glasvezel bent u klaar voor de toekomst. U kunt met glasvezel veel apparaten in huis met een wifi-verbinding bedienen. U kunt gebruik maken van zorg op afstand. Thuiswerken en studeren wordt gemakkelijker. In de toekomst neemt het gebruik van (beeld)zorg op afstand toe. Om ouderen op een afstand met camera’s te kunnen volgen is een snelle verbinding nodig. Alleen glasvezel heeft deze eigenschap.

Vragen? Glasvezel buitenaf organiseert inloopavonden
Heeft u toch meer vragen of wilt u graag meer weten? Dan bent u ook van harte welkom op de inloopavonden van Glasvezel Buitenaf:
7 november Hoonhorst, Zaal Kappers van 14.00 uur – 17.00 uur Seniorenmiddag
12 november Oudleusen, De Wiekelaar van 20.00 uur – 21.30 uur Inloopavond
14 november Witharen, Buurthuis Irene van 19.30 uur – 21.30 uur Inloopavond
19 november Vilsteren, Kantine v.v. Vilsteren van 19.00 uur – 21.30 uur Inloopavond

Op de website van Glasvezel buitenaf vindt u meer informatie.

U kunt Glasvezel buitenaf ook bellen
Als u liever contact heeft per telefoon dan kunt u Glasvezel buitenaf bellen. De klantenservice kunt u bereiken via telefoonnummer 088 - 75 85 800.VechtHorst op Twitter

Volg ons op Twitter, twitter.com/VechtHorstNL