Vacature: directiesecretaresse gezocht

Vanwege het vertrek van een collega zijn we op zoek naar een

directiesecretaresse
(28 uur per week)

Als secretaresse heb je een ondersteunende en organiserende rol voor de directie en het managementteam. Je hebt veel contact met onze klanten. Voor hen en al onze andere relaties ben je een visitekaartje van onze organisatie. Samen met je collega werk je mee aan het feilloos laten functioneren van het directiesecretariaat.

Wat vragen we van jou?
Je bent een gedreven en enthousiaste secretaresse met oog voor verbetering en innovatie. Je beschikt over meerdere jaren ervaring in het vakgebied. Je ondersteunt samen met je collega de directie bij de vergaderingen van de Raad van Commissarissen. Daarnaast werk je aan het plannen van de overleggen van het managementteam met de directie en maakt hiervan verslagen. Je organiseert verschillende in- en externe bijeenkomsten en vergaderingen voor onze eigen organisatie en overleggen met onze belanghebbenden.
Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verwerken en afhandelen van het inkomende telefoonverkeer. Je handelt daarbij eenvoudige vragen zelf af. In andere gevallen verwijs je door naar collega’s of partijen waarmee we samenwerken. Je verzorgt de afhandeling van inkomende en uitgaande poststukken.

In deze functie ben je een spin in het web en werk je nauw samen met de collega’s van de afdeling Wonen en Vastgoed en de afdeling Finance en Control.

Wat bieden we jou?
We bieden een afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief. Het gaat om een tijdelijk contract dat na één jaar bij goed functioneren kan worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is maximaal     € 3.187,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal F, CAO Woondiensten).

Ben jij wie we zoeken?
Stuur je sollicitatie, voorzien van duidelijke motivatie en CV, vóór 27 januari 2020 naar sollicitatie@vechthorst.nl.

De sollicitatieprocedure bestaat uit drie gespreksronden
De eerste ronde is gepland op maandag 3 februari, de tweede ronde op maandag 10 februari en het arbeidsvoorwaardengesprek op maandag 17 februari.

Over Woonstichting VechtHorst
We zijn een ondernemende woningcorporatie, die mensen in de gemeente Dalfsen en Staphorst in voldoende, kwalitatief goede en betaalbare woningen voorziet. We zijn slagvaardig en financieel gezond en hebben 2.500 verhuureenheden.

In onze compacte organisatie werken twintig medewerkers, verdeeld over de afdelingen Wonen, Vastgoed en Finance en Control. Onze omvang brengt een veelzijdige werkomgeving met ruime verantwoordelijkheid met zich mee.

We werken vanuit ons ondernemingsplan ‘Ondernemend in de kern’ nauw samen met belanghebbenden. We anticiperen optimaal op veranderingen in de volkshuisvesting en de maatschappij. Het ondernemingsplan geeft ook sturing aan concrete doelen, zoals de duurzaamheidsambitie, het toevoegen van 500 woningen aan ons bezit tot 2030 en onze dienstverlening. Je kunt ons ondernemingsplan hier lezen. 

Heb je vragen?
Stuur ze dan naar sollicitatie@vechthorst.nl.VechtHorst op Twitter

Volg ons op Twitter, twitter.com/VechtHorstNL