Opgeknapt: gemeenschappelijke tuin Stegemanserf

De bewoners van ons appartementencomplex aan de Stegemanserf in Dalfsen hebben een gemeenschappelijke achtertuin. In deze tuin stond gras en er was een heg als erfafscheiding. Helaas had het gras enkele hete zomers niet overleefd. Ook de heg stond er bruin bij. De tuin zag er verder wat rommelig uit. We vonden het daarom tijd om deze tuin op te knappen.

Begin januari begon de hovenier met zijn werkzaamheden. De hovenier heeft:
- nieuw gras gezaaid;
- struiken, een haag en een boom geplant;
- bestrating aangelegd.

Tijdens de werkzaamheden is de schutting verplaatst. De hovenier heeft deze na de werkzaamheden weer teruggezet. De tuin ligt er nu weer fris bij.


 
In het voorjaar laten we begroeiing in de zwarte grond planten. Daar zaaien we een bijenmengsel in, zodat ook bijen en vlinders de weg naar deze mooie tuin vinden. We vinden het namelijk belangrijk dat ook dieren ruimte hebben om te leven.







VechtHorst op Twitter

Volg ons op Twitter, twitter.com/VechtHorstNL