Vacature: regisseur Leefbaarheid gezocht

Wij zijn op zoek naar een

regisseur Leefbaarheid
(28-32 uur per week)

Als regisseur Leefbaarheid heb je een verbindende rol in en voor onze organisatie op het gebied van leefbaarheid van onze klanten in hun woonomgeving. Je hebt veel contact met onze klanten en andere belanghebbenden. Binnen onze organisatie ben je de aanjager voor het ontwikkelen van alles op het gebied van leefbaarheid in relatie tot onze doelgroep. Extern ben je de centrale persoon die alle mogelijke partijen die op het gebied van leefbaarheid en samenwerken aan elkaar verbindt. Daarnaast ben je in deze rol een visitekaartje van onze organisatie.

Wat vragen we van jou?
Je bent een vernieuwende en enthousiaste regisseur die aandacht heeft voor de omgeving waarin onze organisatie functioneert. Je bent een verbinder die beschikt over meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare rol bij wooncorporaties (of een vergelijkbare maatschappelijke organisatie). Je beschikt over het talent om een netwerk op te bouwen en te onderhouden.

Intern en extern ontwikkel je ons beleid op het gebied van leefbaarheid, maak je de uitvoeringsplannen en weet je deze te realiseren. Dit doe je in nauwe samenwerking met je collega’s van de afdeling Wonen en Vastgoed en de afdeling Finance en Control die je hiervoor weet te enthousiasmeren. Daarnaast beschik je over een afgeronde relevante HBO-opleiding.

Wat bieden we jou?
We bieden een afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief. Het gaat om een tijdelijk contract dat na één jaar bij goed functioneren kan worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is maximaal € 4.971,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal J, CAO Woondiensten).

Ben jij wie we zoeken?
Stuur je sollicitatie, voorzien van duidelijke motivatie en CV, vóór maandag 30 maart 2020 naar sollicitatie@vechthorst.nl.

De sollicitatieprocedure bestaat uit drie gespreksronden
De eerste ronde is gepland op maandag 6 april, de tweede ronde op dinsdag 14 april en het arbeidsvoorwaardengesprek op maandag 20 april.

Over Woonstichting VechtHorst
We zijn een ondernemende woningcorporatie, die mensen in de gemeente Dalfsen en Staphorst in voldoende, kwalitatief goede en betaalbare woningen voorziet. We zijn slagvaardig en financieel gezond en hebben ongeveer 2.500 verhuureenheden.

In onze compacte organisatie werken twintig medewerkers, verdeeld over de afdelingen Wonen en Vastgoed en Finance en Control. Onze omvang brengt een veelzijdige werkomgeving met ruime verantwoordelijkheid met zich mee.

We werken vanuit ons ondernemingsplan ‘Ondernemend in de kern’ nauw samen met belanghebbenden. We anticiperen optimaal op veranderingen in de volkshuisvesting en de maatschappij. Het ondernemingsplan geeft ook sturing aan concrete doelen, zoals de duurzaamheidsambitie, het toevoegen van nieuwbouwwoningen aan ons bezit en onze dienstverlening. Je kunt ons ondernemingsplan hier lezen.

Heb je vragen?
Stuur ze dan naar sollicitatie@vechthorst.nl.VechtHorst op Twitter

Volg ons op Twitter, twitter.com/VechtHorstNL