Inspirerende bijeenkomst met onze belanghebbenden

Op woensdag 9 september organiseerden we een belanghebbendenbijeenkomst in De Spil in Nieuwleusen. Het was een vervolg van een bijeenkomst op 12 februari, waar we waardevolle suggesties voor ons nieuwe ondernemingsplan kregen. Met die suggesties zijn we aan de slag gegaan en hebben we ons ondernemingsplan afgerond.

Robert Waarsing, onze directeur bestuurder, vertelde onder meer over onze nieuwe kernwaarden: samenwerken, betrokken zijn en wendbaar zijn. ‘We hebben gemerkt dat veel mensen en instellingen betrokken zijn bij bewoners van onze woningen en de buurt waarin ze wonen. Andersom willen wij betrokken zijn en blijven bij onze klanten en partners. Onze nieuwe kernwaarden onderstrepen onze koers voor de komende jaren waarin we nog meer de samenwerking met onze partners zoeken.’ Deze nieuwe koers staat in het nieuwe ondernemingsplan, dat we dit najaar publiceren.

Concrete eerste stappen
Tijdens de bijeenkomst waren zo"n veertig verschillende (vertegenwoordigers van) belanghebbenden aanwezig. We vroegen ze eerst of ze zich in de koers van ons nieuwe ondernemingsplan herkenden. Daarna konden ze hun belangrijkste wens voor het komende jaar uitspreken. Waar zouden ze trots op zijn als het bereikt zou worden? We vroegen ze ook wat er nodig was om dit resultaat te bereiken en wat de eerste stap zou zijn. Dit leverde ons acht concrete eerste stappen op voor volgend jaar. Daar gaan we mee aan de slag.

Een vervolg in 2021
We hebben heel veel nieuwe energie gekregen van deze dynamische bijeenkomst. We hebben ook gemerkt hoe inspirerend het is om met elkaar te praten over woononderwerpen. We gaan dan ook aan de slag met een vervolg op deze bijeenkomst in 2021.

Bent u benieuwd wat we hebben besproken?
We delen graag een visueel verslag van de bijeenkomst met u. Zodra dit klaar is, zullen we het op onze website delen. Wilt u naar aanleiding van dat verslag of dit bericht met ons in gesprek? Bel of mail ons dan gerust.VechtHorst op Twitter

Volg ons op Twitter, twitter.com/VechtHorstNL