Vacature: we zoeken een werkvoorbereider

Woonstichting VechtHorst zoekt een medewerker werkvoorbereiding (32 uur per week)

Wat verwachten wij van jou?

Je bent de solide thuisbasis voor onze projectleiders en opzichters. De medewerkers in de frontlinie kunnen op je bouwen. Je verzorgt de administratieve verwerking van het planmatige onderhoud en onderhoud naar wens, je bewaakt de planningen en springt daar waar nodig bij op klachten- en mutatie-onderhoud. Je bereidt samen met de projectleiders de projecten voor, registreert en neemt deel aan de tussenopleveringen en de voltooiing ervan. Je ondersteunt en bewaakt in aanbesteding- en offertetrajecten, legt de diverse (mantel)contracten vast in het digitale archief en bewaakt de geldigheid en actualiteit van de gemaakte afspraken. Je hebt regelmatig contact met uitvoerende externe partijen en bewoners (o.a. via bewonersavonden) en je zorgt dat alle partijen tijdig en goed geïnformeerd zijn. Je draagt zorg voor de verwerking en aanlevering van de juiste gegevens voor de verschillende managementrapportages en samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat procesbeschrijvingen en werkinstructies opgesteld en geborgd worden.

Je kwaliteiten
Je beschikt minimaal over een afgeronde relevante MBO opleiding. Enige opgedane werkervaring in een soortgelijke functie in de bouw- of schildersbranche en/of bij een woningcorporatie is een pré. Je bent daadkrachtig, nauwkeurig en je hebt een proactieve en flexibele werkhouding. Je bent een kei in het houden van overzicht in een groot aantal administratieve werkzaamheden en je bent graag de coördinerende teamspeler die wij zoeken. Ook ben je digitaal en online vaardig en heb je een uitstekende beheersing van in ieder geval Word en Excel. Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Wat bieden we jou?
We bieden een brede en dagelijks afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief. Het gaat om een tijdelijk contract dat na één jaar bij goed functioneren kan worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is maximaal € 3.187,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal F CAO Woondiensten/nieuwkomers).

Ben jij wie we zoeken?
Stuur je sollicitatie, voorzien van een duidelijke motivatie en cv, vóór maandag 30 november a.s. naar sollicitatie@vechthorst.nl t.a.v. de heer R. Ketelaar.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksronden. De eerste ronde is gepland op maandag
7 december, de tweede ronde op maandag 14 december.

Over Woonstichting VechtHorst
We zijn een ondernemende woningcorporatie, die mensen in de gemeenten Dalfsen en Staphorst in voldoende, kwalitatief goede en betaalbare woningen voorziet. We zijn slagvaardig en financieel gezond en hebben ongeveer 2.500 verhuureenheden.
In onze compacte organisatie werken ruim twintig medewerkers, verdeeld over de afdelingen Wonen en Vastgoed en Finance en Control. Onze omvang brengt een veelzijdige werkomgeving met ruime verantwoordelijkheid met zich mee.


We werken vanuit ons ondernemingsplan ‘Betrokken in de kern’ nauw samen met belanghebbenden. We anticiperen maximaal op veranderingen in de volkshuisvesting en de maatschappij. Het ondernemingsplan geeft ook sturing aan concrete doelen, zoals de duurzaamheidsambitie, het toevoegen van nieuwbouwwoningen aan ons bezit en onze dienstverlening. Je kunt ons ondernemingsplan hier lezen:

Ondernemingsplan VechtHorst

Heb je vragen? Stuur ze dan naar sollicitatie@vechthorst.nl.

Interesse? Reageer voor 30 november 2020 op de vacature.VechtHorst op Twitter

Volg ons op Twitter, twitter.com/VechtHorstNL