Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Geslaagde bijeenkomst met belanghebbenden: we zijn samen drie projecten gestart

Publicatiedatum: 02-06-2022

Op woensdagavond 1 juni organiseerden we een belanghebbendenbijeenkomst in Kulturhus de Spil in Nieuwleusen. Het thema van de avond: 'concreet worden en waarmaken'. We bedachten samen met de aanwezigen drie concrete projecten die we in het komende jaar willen uitvoeren.

We organiseren elk jaar een bijeenkomst om onze belanghebbenden direct te betrekken bij onze plannen. Zo hebben we in 2020 twee bijeenkomsten georganiseerd waarop ze konden meedenken over ons nieuwe ondernemingsplan. Sinds 2021 voeren we onze plannen die daarin beschreven staan, uit. We wilden ook samen met de belanghebbenden onderdelen uit ons ondernemingsplan omzetten in concrete projecten. Vorig jaar lukte dat helaas niet door corona. Gisteravond konden we gelukkig wel aan de slag.

Drie thema's
Tijdens de avond stonden drie onderwerpen centraal: een warm welkom voor kwetsbare doelgroepen in onze woningen en wijken, aandacht voor tuinonderhoud en energiecoaches aanstellen om woonlasten te beperken en energiearmoede tegen te gaan. Voor elk onderwerp hebben we een concreet project opgezet. Tijdens de bijeenkomst zijn meteen projectgroepen gevormd met daarin mensen uit verschillende organisaties die expertise hebben over het onderwerp. Zij gaan nu samen aan de slag om binnen een jaar een concreet resultaat te bereiken. De eerste bijeenkomsten met de werkgroepen zijn al gepland. We vertellen hier meer over in een volgende nieuwsbrief en op de website.

Deel deze pagina