Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Vanaf 1 maart 2022 veranderen we de manier waarop we woningen aanbieden

Publicatiedatum: 22-02-2022

We gaan vrijgekomen woningen voortaan aanbieden zodra ze zijn vrijgekomen, op maandag tot en met donderdag. We doen dat dus niet meer alleen op maandag. Als u op zoek bent naar een nieuwe woning, kunt u voortaan elke dag onze website in de gaten houden. U heeft vanaf 1 maart vier dagen de tijd om te reageren, in plaats van zeven. U hoeft daardoor minder lang te wachten op een reactie van ons. Bij elke advertentie staat duidelijk aangegeven hoe lang u nog kunt reageren.

U kunt per e-mail een tip krijgen over nieuw aanbod
Wilt u niet elke dag op onze website kijken? Dan kunt u per e-mail een tip krijgen wanneer we nieuwe woningen aanbieden. Daarvoor moet u via ons klantportaal Mijn VechtHorst een zoekprofiel aanmaken. U kunt instellen in welke plaats u een woning zoekt, wat voor type en het aantal kamers. U vindt het klantportaal via mijn.vechthorst.nl. U kunt ook klikken op de knop ‘Inloggen’ op de homepagina van onze website.

Heeft u geen inloggegevens meer? Of heeft u hulp nodig bij het aanmaken van een zoekprofiel? Bel of mail ons dan gerust. U kunt ons bereiken op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur via infovechthorstnl en via (0529) 43 88 66.

De woningen komen niet meer in de Dalfser Marskramer
U kunt de woningen vanaf 1 maart alleen nog maar vinden via het woningaanbod op onze website. We zetten het aanbod niet meer in de Dalfser Marskramer. We kunnen ons voorstellen dat het even wennen is dat de papieren advertentie verdwijnt. Misschien heeft u zelf geen computer. We adviseren u daarom om hulp te vragen als u een woning zoekt. U kunt ook een zoekprofiel aanmaken, zoals hierboven staat beschreven.

Deel deze pagina