Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Vraag de gratis energiebespaartas aan

Publicatiedatum: 22-09-2021

Dankzij een regeling van de Rijksoverheid kan de gemeente Staphorst komend najaar opnieuw 1000 energiebespaartassen cadeau doen aan huurders en woningeigenaren. Voor huurders gebeurt dit in samenwerking met Woonstichting VechtHorst. Belangstellenden kunnen de energiebespaartas aanvragen op staphorst.energiebespaartas.nl.

Samen werken aan een duurzame gemeente
Wethouder Alwin Mussche: “Als gemeente stimuleren we het besparen van energie. Daarom ben ik blij dat we ook dit jaar weer gratis energiebespaartassen kunnen aanbieden. Het mooie is dat we dit voor huurders samen met Woonstichting VechtHorst oppakken.” Robert Waarsing, directeur-bestuurder van VechtHorst: “Met de energiebespaartas bieden we huurders de kans om kosten te besparen en tegelijkertijd bij te dragen aan een schoner klimaat. De energiebespaartas is een extra middel dat bewoners naar eigen inzicht kunnen inzetten. Alle huurders in de gemeente Staphorst hebben hierover een brief gekregen.”

Aangevraagde tas ophalen in de energieweek
400 woningeigenaren en 600 huurders kunnen de aangevraagde tas in de Energieweek van 11 tot en met 16 oktober ophalen bij Boer Staphorst. De aanvrager vult hier de tas met gratis energiebesparende producten tot een bedrag van € 60,-. Let op: dit cadeau is alleen beschikbaar voor inwoners die niet eerder een energiebespaartas hebben gekregen. De actie geldt zolang de voorraad strekt, dus OP = OP!

Gratis webinar woningverduurzaming
Op maandag 27 september is er een online informatiebijeenkomst over woningverduurzaming. Belangstellenden zijn binnen een uur tijd op de hoogte van bespaarmogelijkheden en de actuele subsidies. Iedereen is welkom. Aanmelden voor de online bijeenkomst kan via www.staphorst.nl/webinar.

Deel deze pagina