Over VechtHorst Nieuws en publicaties Laatste nieuws

Wat vinden IJhorsters van de leefbaarheid in hun dorp?

Leestijd: 2 min

Woont u in IJhorst? Dan zijn wij samen met Stichting Welzijn Staphorst en de gemeente benieuwd wat u van het het woon- en leefklimaat in IJhorst vindt. Waar bent u tevreden over? En wat verdient volgens u aandacht? We willen graag samen met u de leefbaarheid in het dorp verder verbeteren. U kunt daarover tot maandag 13 juni uw mening geven! Dat kan op verschillende manieren.

In een groepsgesprek met jongeren en ouderen
We organiseren groepsgesprekken met jongeren en ouderen. Wilt u hier aan deelnemen? Stuur dan voor maandag 30 mei een e-mail naar gemeentestaphorstnl onder vermelding van ‘Leefbaar IJhorst’.

In een persoonlijke gesprek
U kunt uw mening ook geven in gesprek met medewerkers van verschillende organisaties die in IJhorst actief zijn op het gebied van zorg en welzijn. Op woensdagavond 8 juni gaan zij langs de deuren om uw mening te horen.

Geef uw mening online
U kunt ook een korte vragenlijst invullen op staphorst.nl/enquete. Deze kunt u invullen tot maandag 13 juni. Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 5 minuten. De gegevens worden anoniem verwerkt.

Mening van organisaties
We hebben al de mening gevraagd van verschillende organisaties die werkzaam zijn binnen het dorp. Samen met uw mening hopen we zo een goed beeld te krijgen van de behoeften die er leven en waar men tevreden over is. Want: wonen doen we samen!

Vragen over het onderzoek?
Wilt u meer weten? Bel dan met Roeline Visscher van VechtHorst via (0529) 43 88 66, of met Hans Ganzeboom van gemeente Staphorst via (0522) 46 74 00.

We verwachten dat we u in de loop van dit jaar meer kunnen vertellen over de resultaten van het onderzoek.