Organisatie

Bij VechtHorst werken we met ruim twintig medewerkers, fulltime en parttime.

Directeur-bestuurder en managementteam
De directeur-bestuurder, Robert Waarsing, en het managementteam besturen samen de organisatie. Het managementteam bestaat uit de managers Wonen, Vastgoed en Finance en control. 

Afdeling Wonen
Deze afdeling handelt alle zaken vanaf de inschrijving tot en met de verhuur af. Ook de zorg voor leefbaarheid valt onder deze afdeling. Stelt u ons als klant een vraag? Dan treft u waarschijnlijk één van de medewerkers Wonen. De manager Wonen leidt deze afdeling.

Afdeling Vastgoed
Deze afdeling houdt zich bezig met onze bestaande en nieuwe woningen. De afdeling zorgt aan de ene kant voor het plannen en begeleiden van de uitvoering van groot onderhoud en verduurzaming van de woningen. Aan de andere kant gaat het om het opstarten, begeleiden en afronden van nieuwbouwprojecten. De manager Vastgoed leidt deze afdeling.

Afdeling Finance en Control
Deze afdeling controleert onder andere of alle huren correct zijn binnengekomen. Ze stelt ook de begroting en het jaarverslag op. Daarnaast zorgen zij ervoor dat alle rekeningen van VechtHorst op tijd worden betaald. De manager Finance en control leidt deze afdeling.

Afdeling Staf 
Deze afdeling bestaat uit een adviseur Beleid en Strategie, een communicatieadviseur en de directiesecretaresses. Zij ondersteunen het managementteam en de organisatie. De afdeling Staf valt onder de directeur-bestuurder, Robert Waarsing.

Meer informatie over:

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden